R&D

R&D

Sterke en vitale R&D is absoluut essentieel voor alle bedrijfstakken. VWR biedt alle steun die u nodig hebt, van de nieuwste producten uit de biowetenschappen tot gegarandeerde zuiverheid van organische bouwstenen. 

Productie

Productie

Van grondstoffen tot hygiënecontrole: VWR biedt ook in deze omgeving ondersteuning...

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Een goed functionerend laboratorium voor kwaliteitscontrole zorgt voor de integriteit van het productieproces van een bedrijf, van validatie van grondstoffen tot en met de controle van eindproducten

Life Science

Life Science

Innovative, high quality products for Genomics, Proteomics, Cell biology and Microbiology.

Voedingsindustrie

Voedingsindustrie

Door steeds strengere regelgeving staan producenten van voedingsmiddelen onder enorme druk. Ons doel is om u te voorzien van de meest actuele informatie over oplossingen...

Klinische sector

Klinische sector

VWR staat al bekend als topleverancier van gespecialiseerde kleuringsmaterialen voor de pathologiemarkt en we werken dagelijks aan het opbouwen van onze productportfolio voor klinische klanten.

Veiligheid en hygiëne

Veiligheid en hygiëne

Wij voorzien onze klanten van alle informatie en hulpmiddelen die zij nodig hebben voor het aanschaffen van de juiste veiligheidsproducten en ­diensten voor hun specifieke behoeften.

Gecontroleerde omgeving

Alles wat u nodig hebt voor een gecontroleerde omgeving

VWR biedt een uitgebreide lijn producten voor productiebenodigdheden en veiligheid, ter ondersteuning van de hoge eisen die klanten stellen.

Chromatografie

Chromatografie

VWR is er trots op u een microsite te kunnen bieden met de meest actuele informatie en aanbiedingen voor het chromatografielab!

Microbiologie

Microbiologie

VWR beschikt over een ruim aanbod aan oplossingen voor microbiologische controle speciaal voor de industriële sector: van monstervoorbereiding tot de definitieve identificatie van micro-organismen.

Milieuonderzoek

Milieuonderzoek

Een grote keuze producten en diensten voor complete wateranalyse in het veld en in het laboratorium

Onderwijs/Scholen

Onderwijs/Scholen

In onze selectie voor scholen vindt u materiaal voor onderwijs in scheikunde, natuurkunde en biologie.

VWR Collection

VWR Collection

Het VWR Collection assortiment omvat verbruiksmateriaal met een competitieve prijs, basislaboratoriumapparatuur en tevens geavanceerde toestellen die voldoen aan uw speciale vereisten. VWR Collection is een van de vele keuzes voor u.

Laboratoriuminrichting

Laboratoriuminrichting

VWR biedt de eigen productlijnen Labconcept, ... en is tevens leverancier van de belangrijkste handelsmerken in Europa als Kottermann.